Timst

 

 

Да ги згрееме вашите срца и домови..

 

 

Превземи каталог

Timst

 

 

Да ги згрееме вашите срца и домови.

 

 

Превземи каталог

За Компанијата:

Компанијата ТИМСТ е основана 1991год. Регистрирана е за проектирање и производство на печки и камини. Производниот погон и седиштето на ТИМСТ се лоцирани во Индустриска Зона Струга. Изложбениот салон број 1 се наоѓа во склоп на фабриката, а изложбениот салон број 2 се наоѓа во Скопје.

Производство

Производниот погон и седиштето на ТИМСТ се лоцирани во Индустриската Зона во Струга.

Грижа

Целта на ТИМСТ е да ги задоволи сите потреби и барања на купувачите.

Мисија

Мисијата на ТИМСТ е да овозможи комфор при користење на нашите производи.

Визија

Со постојано инвестирање во иновации се стремиме да прераснеме во водечка фирма за дизајнирање и производство на камини и печки во регионот.

Најпродавани:

Најпродавани:

Волшебниот танц на пламенот факел нека го исполни твоето срце со љубов и топлина!

Волшебниот танц на пламенот факел нека го исполни твоето срце со љубов и топлина!

Contact: