Рамен камин  RK1

Рамен камин RK1

Моделот RК1 е основниот модел произведен во ТИМСТ, и од него произлегуваат сите варијанти на рамни модели. Каминот е со правоаголна основа, погоден е за поставување на рамен зид, со неговите минимални димензии RК1 е идеален модел за мали простории од околу 60м2....