Аголен камин RK2A

Аголниот модел РК2А е камин со аголна врата која се отвара целосно во хоризонтален правец, додека пак вертикално отварање ви нуди моделот со лизгална врата RK2АL. Овој модел е погоден за поставување во агол и нуди одлична видливост од повеке страни. Проектиран за загревање на простории од околу 80м2голниот камин со резервоар RK2Arez за топловодно греење е модел со кој може да загреете повеке одделни простории со вкупна површина од околу 140-180м2.

Аголен камин RK2A

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthasm82
3Длабинаthellësiadepthbsm47
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcsm67
5Висинаlartësiaheighthsm145
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletsm20
7Тежинаpeshaweightkg145
8МоќностfuqiapowerkW14
9Капацитетkapaciteticapacitym^3200-280
+

Аголен камин со лизгална врата RK2АL

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthasm84
3Длабинаthellësiadepthbsm47
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcsm67
5Висинаlartësiaheighthsm180
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletsm20
7Тежинаpeshawidthkg175
8МоќностfuqiapowerkW14
9Капацитетkapaciteticapacitym^3200-280
+

Аголен камин со резервоар за топловодно греење RK2Arez

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthamm82
3Длабинаthellësiadepthbmm47
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcmm67
5Висинаlartësiaheighthmm173
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletmm20
7Тежинаpeshaweightkg230
8МоќностfuqiapowerkW32
9Капацитетkapaciteticapacitym^3240-600
10РезервоарreyervuarireservoirL56
11ЗрачењеrrezatimiradiationkW14
12Топла водаuji i ngrihtëhot waterkW18
+