Двостран и Тростран Плазма PKT1.2m

Двостраниот камин Плазма 1.2м е проектиран за поставување како преграден ѕид помеѓу пространи дневни и трпезарии. Со двете застаклени врати добивате впечаток дека се вградени два засебни камини. Тој ефект може да го постигнете со различна декоративна обработка на двете страни. Тространиот Плазма камин 1.2м ввб модел покрај двете големи врати има и едно бочно фиксно стакло кое нуди страничен поглед на огнот. Додека пак тространиот плазма камин 1.2 вбб е одличен за поставување на рамен зид, и со трите застаклени страни овозможува да го гледате огнот од секој агол. Со овие модели би загревале простор од околу 120м2.

Плазма Kамин 1.2м двостран PK1.2m vv

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthasm120
3Длабинаthellësiadepthbsm57
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcsm70
5Висинаlartësiaheighthsm157
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletsm25
7Тежинаpeshaweightkg255
8МоќностfuqiapowerkW18
9Капацитетkapaciteticapacitym^3260-360
+

Плазма Камин 1.2м тростран PKT1.2m vbb

ABCDEF+
1MKALEN
2Ширинаgjerësiawidthasm120
3Длабинаthellësiadepthbsm59
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcsm70
5Висинаlartësiaheighthsm165
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletsm25
7Тежинаpeshaweightkg225
8МоќностfuqiapowerkW18
9Капацитетkapaciteticapacitym^3260-360
+

Плазма камин 1.2м тростран PKT1.2m vvb

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthasm122
3Длабинаthellësiadepthbsm59
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcsm70
5Висинаlartësiaheighthsm160
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletsm25
7Тежинаpeshaweightkg235
8МоќностfuqiapowerkW18
9Капацитетkapaciteticapacitym^3260-360
+