Плазма камин PK1m

Каминот Плазма е модел со рамно стакло, кој со своите пропорции наликува на Плазма ТВ па оттука потекнува и неговото име.Овој камин има специфична основа, задните агли му се одземени па затоа е идеален за поставување во агол.Плазма каминот со лизгална врата ви нуди можост да почуствувате отворен оган. Со модел би загревале простор од околу 80м2.

Плазма камин PK1m

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthasm100
3Длабинаthellësiadepthbsm47
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcsm70
5Висинаlartësiaheighthsm155
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletsm20
7Тежинаpeshaweightkg155
8МоќностfuqiapowerkW14
9Капацитетkapaciteticapacitym^3200-280
+

Плазма камин 1м со лизгална врата PK1mL

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthasm100
3Длабинаthellësiadepthbsm47
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcsm70
5Висинаlartësiaheigthhsm185
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletsm20
7Тежинаpeshaweightkg195
8МоќностfuqiapowerkW14
9Капацитетkapaciteticapacitym^3200-280
+