Плазма MAX PKMax

Плазма МАХ е модел кој од Плазмата се разликува само по својата длабина, тој е за 10см подлабок со што се добива подлабок горилник и место за ставање на повеке дрва. Со модел би загревале простор од околу 100м2.На овој модел има можност да се постави голем резервоар од 88л и со него би загревале простор од околу 180-220м2.Плазмата МАХ со лизгална врата ви нуди можост да почуствувате отворен оган.

Плазма Max 1m PKmax

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthasm100
3Длабинаthellësiadepthbsm57
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcsm70
5Висинаlartësiaheighthsm155
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletsm20
7Тежинаpeshaweightkg165
8МоќностfuqiapowerkW16
9Капацитетkapaciteticapacitym^3240-320
+

Плазма Max 1m со лизгална врата PKmaxL

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthasm105
3Длабинаthellësiadepthbsm57
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcsm70
5Висинаlartësiaheighthsm185
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletsm20
7Тежинаpeshaweightkg205
8МоќностfuqiapowerkW16
9Капацитетkapaciteticapacitym^3240-320
+

Плазма Max 1m со резервоар за топловодно греење PKmax rez

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthacm100
3Длабинаthellësiadepthbcm57
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightccm70
5Висинаlartësiaheighthcm180
6Ø Излез за чадØ fume outletØ fume outletcm20
7Тежинаpeshaweightkg280
8МоќностfuqiapowerkW42
9Капацитетkapaciteticapacitym^3280-780
10РезервоарreyervuarireservoirL88
11ЗрачењеrrezatimiradiationkW14
12Топла водаuji i ngrihtëhot waterkW28
+