Рамен камин RK2

Рамниот камин РК2 е еден од најбараните модели пред се поради неговите димензии (ширина 84см). Тој идеално се вклопува во секој простор, и нуди одлична видливост на огнот. Чувството на отворен оган се доловува со моделот со лизгална врата.Моделот РК2 е проектиран за загревање на простории од околу 80м2, додека пак моделот со топловодно греење РК2рез за простории од околу 140-180м2.

Рамен камин RK2

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthasm84
3Длабинаthellësiadepthbsm47
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcsm69
5Висинаlartësiaheighthsm145
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletsm20
7Тежинаpeshaweightkg145
8МоќностfuqiapowerkW14
9Капацитетkapaciteticapacitym^3200-280
+

Рамен камин со лизгална врата  RK2L

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthasm90
3Длабинаthellësiadepthbsm47
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcsm69
5Висинаlartësiaheighthsm180
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletsm20
7Тежинаpeshacell 3weightkg175
8МоќностfuqiapowerkW14
9Капацитетkapaciteticapacitym^3200-280
+

Рамен камин со резервоар за топловодно греење RK2rez

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthasm84
3Длабинаthellësiadepthbsm47
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcsm69
5Висинаlartësiaheighthsm173
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletsm20
7Тежинаpeshaweightkg230
8МоќностfuqiapowerkW32
9Капацитетkapaciteticapacitym^3240-600
10РезервоарreyervuarireservoirL56
11ЗрачењеrrezatimiradiationkW14
12Топла водаuji i ngrihtëhot waterkW18
+