Камини на етанол

Камините на Био Етанол ги изработуваме по нарачка, според ваши димензии и барања, во склад со техничките можности. Моделите можат надворешно да се обработат или пак да стојат слободно во просторот. Изработката е од котловски челик соодветно заштитен со изолација Суперизол на потребни позиции. Био Етанолот е течно гориво кое се налева во иноксен резервоар кој е издржлив на висока температура и може да се најде во повеќе димензии.