Арт плазма ART PKM

АРТ Плазма  е модел со специфична изгравирана рамка која е закосена под агол од 450. Дизајнот на изгравираната рамка може да биде и по Ваша желба.Се произведува во димензиите на Плазма 1м и Плазма мала 75см.Поради специфичната закосена рамка овој модел не се произведува со лизгална врата. Со модел би загревале простор од околу 80м2.

Арт плазма ART PK1m

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthasm104
3Длабинаthellësiadepthbsm53
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcsm74
5Висинаlartësiaheighthsm155
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletsm20
7Тежинаpeshaweightkg165
8МоќностfuqiapowerkW14
9Капацитетkapaciteticapacitym^3200-280
+

Арт плазма мала ART PKM

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthasm76
3Длабинаthellësiadepthbsm52
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcsm66
5Висинаlartësiaheighthsm140
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletsm20
7Тежинаpeshaweightkg120
8МоќностfuqiapowerkW12
9Капацитетkapaciteticapacitym^3180-240
+