Кружен камин KK2

Кружниот камин со ротирачка врата KK2 е уникатен модел поради можноста на кружната вратата да ротира околу своето тело.Овој модел се разликува и по своите димензии со еднаква ширина и длабина. Поради големите димензии најчесто се поставува во големи простории над 80м2 неретко и со поголема катна висина.

Кружен камин со ротирачка врата КК2

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthasm86
3Длабинаthellësiadepthbsm86
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcsm79
5Висинаlartësiaheighthsm160
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletsm20
7Тежинаpeshaweightkg165
8МоќностfuqiapowerkW16
9Капацитетkapaciteticapacitym^3220-300
+