Плазма камини PK1.2m

Каминот Плазма 1,2м е еден од нашите најголеми модели кои се во стандардно производсво. Поради големите димензии погоден е за поставување во поголеми простории, најчесто на рамен ѕид поради правоаголното ложиште. Овој модел има моќност од 16 kw со кој би загреале отворен простор од околу 100м2.Големите димензии дозволуваат поставување на голем резервoар за топловодно греење, со литража од 126л и вкупна моќност 60 kw за загревање простор од околу 220-260м2.

Плазма камин 1.2м PK1.2m

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthasm120
3Длабинаthellësiadepthbsm57
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcsm80
5Висинаlartësiaheighthsm168
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletsm25
7Тежинаpeshaweightkg220
8МоќностfuqiapowerkW18
9Капацитетkapaciteticapacitym^3260-360
+

Плазма камин 1.2м со лизгална врата PK1.2mL

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthasm125
3Длабинаthellësiadepthbsm57
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcsm80
5Висинаlartësiaheighthsm181
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletsm25
7Тежинаpeshaweightkg270
8МоќностfuqiapowerkW18
9Капацитетkapaciteticapacitym^3260-360
+

Плазма камин 1.2м со резервоар за топловодно греење PK1.2m rez

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthasm120
3Длабинаthellësiadepthbsm67
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcsm70
5Висинаlartësiaheighthsm183
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletsm25
7Тежинаpeshaweightkg385
8МоќностfuqiapowerkW60
9Капацитетkapaciteticapacitym^3360-900
10РезервоарreyervuarireservoirL126
11ЗрачењеrrezatimiradiationkW18
12Топла водаuji i ngrihtëhot waterkW42
+