Плазма мала RKM

Името Плазма мала произлегува од стандардниот модел на Плазма. Има помали димензии, 75см ширина, со одземени задни агли.Поставен и вграден во агол одзема малку простор.Плазма мала со лизгална врата ви нуди можост да почуствувате отворен оган. Со модел би загревале простор од околу 60м2.

Плазма мала PKM

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthasm75
3Длабинаthellësiadepthbsm47
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcsm65
5Висинаlartësiaheighthsm140
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletsm20
7Тежинаpeshaweightkg115
8МоќностfuqiapowerkW12
9Капацитетkapaciteticapacitym^3180-240
+

Плазма мала со лизгална врата PKML

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthacm79
3Длабинаthellësiadepthbcm47
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightccm65
5Висинаlartësiaheighthcm178
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletcm20
7Тежинаpeshaweightkg145
8МоќностfuqiapowerkW12
9Капацитетkapaciteticapacitym^3180-240
+