Трапезен камин TK1

Името на трапезниот камин TK1 произлегува од формата на трапезното стакло кое е од едно парче. Поради специфицната димензијата на стаклото го произведуваме само во една димензија. И покрај правоаголната основа и големата длабина од 62см овој модел е исклучок и е често поставуван во аголна позиција, токму поради трапезното стакло кое овозможува голема видливост од секој агол. Проектиран за загревање на простории од околу 80м2  .Трапезниот камин со лизгална врата TK1L ви нуди можост да почуствувате отворен оган, додека пак трапезниот камин со резервоар TK1rez е еден од помоќните модели во својата класа и е проектиран за загревање на простории од околу 140-180м2.

Трапезен камин TK1

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthasm75
3Длабинаthellësiadepthbsm62
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcsm62
5Висинаlartësiaheighthsm143
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletsm20
7Тежинаpeshaweightkg150
8МоќностfuqiapowerkW14
9Капацитетkapaciteticapacitym^3200-280
+

Трапезен камин со лизгална врата TK1L

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthasm75
3Длабинаthellësiadepthbsm62
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcsm62
5Висинаlartësiaheighthsm181
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletsm20
7Тежинаpeshaweightkg180
8МоќностfuqiapowerkW14
9Капацитетkapaciteticapacitym^3200-280
+

Трапезен камин  со резервоар за топловодно греење TK1rez

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthasm75
3Длабинаthellësiadepthbsm62
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcsm62
5Висинаlartësiaheighthsm171
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletsm20
7Тежинаpeshaweightkg235
8МоќностfuqiapowerkW32
9Капацитетkapaciteticapacitym^3240-600
10РезервоарreyervuarireservoirL56
11ЗрачењеrrezatimiradiationkW14
12Топла водаuji i ngrihtëhot waterkW18
+