Печка Бокс

Печката Бокс е првата модуларна печка произведена кај нас, модулите за складирање на дрва се достапни во 3 бои и може да се распоредат по желба. Со моќност од 12 kw печката загрева простор од околу 50-70м2. Поседува примарен влез на воздух во ложиштето, систем за додатно согорување и систем за чистење на стакло, регулатор на излезни гасови како и радијатор на топлина (метални плочи кои ја рефлектираат топлината од ќункот).

Box / Бокс

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthasm45
3Длабинаthellësiadepthbsm45
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcsm50
5Висинаlartësiaheighthsm94
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletsm12
7Тежинаpeshaweightkg135
8МоќностfuqiapowerkW12
9Капацитетkapaciteticapacitym^3180-240
+