Soba Boks

 

 

Soba Boks është soba e pare modulare tek ne, modulet për ruajtjen e druve janë të disponueshme në tre ngjyra dhe mund të rënditen sipas dëshirës. Me fuqi prej 12kw soba ngroh hapësirë prej rreth 50-70m2. Posedon hyrje primare të ajrit në vendin ku rri zjarri, system për djegie shtesë dhe sistem për pastrimin e xhamit. Rregullator të gazrave që dalin jashtë si edhe radiatorë për ngrohje (pllaka metalike  të cilat e reflektojnë ngrohtësinë prej qynkës).

 

 

Soba Boks

 

A B C DEF+
1 МК AL EN
2 Ширина gjerësia width asm45
3 Длабина thellësia depth bsm45
4Висина на рамкаlartësia e korniyës case heightcsm50
5Висинаlartësia heighthsm94
6Ø Излез за чад Ø dalja e tzmit Ø fume outletsm12
7Тежинаpesha weightkg135
8Моќностfuqia powerkW12
9Капацитетkapaciteti capacitym^3180-240
+