T`i ngrohim zemrat dhe shtëpitë tuaja..

 

Shkarko katalogun

 

T`i ngrohim zemrat dhe shtëpitë tuaja..

 

Shkarko katalogun

Për Kompaninë

Kompanija TIMST u krijua në vitin 1991. E regjistruar për projektimin dhe prodhimin e sobave dhe kaminëve.  Fabrika dhe selia e TIMST ndodhen në Zonën Industriale të qytetit të Strugës. Salloni i pare për shitje ndodhet në hapësirat e fabrikës ndërsa salloni i dytë ndodhet në Shkup.

Prodhimtaria

Fabrika dhe selia e TIMST ndodhet në Zonën Industriale në Strugë.

Kujdesi

Qëllimi i TIMST është ti plotësojë nevojat dhe kërkesat e blerësve.

Misioni

Misioni i TIMST është të mundësojë rahatinë duke përdorur prodhimet tona.

Vizioni

Me investimin e vazhdueshëm në inovacione përpiqemi të bëhemi një firmë udhëheqëse për dizajnimin dhe prodhimin e kaminëve dhe sobave në rajon.

Më të shiturat:

Më të shiturat:

Vallëzimi i magjishëm i zjarrit pishtar le ta mbushë zemrën tënde me dashuri dhe ngohtësi.

Vallëzimi i magjishëm i zjarrit pishtar le ta mbushë zemrën tënde me dashuri dhe ngohtësi.

Contact: