Image / Flat

Каминот Image е модел со фина мазна обработка на металот и може да стои слободно во просторот. Специфичноста на овој модел е кружната ногарка на која  се носи неговата тежина како и црната цевка за излез на чад која е видлива. Каминот Flat по формата наликува на каминот Image но произведен е во поголеми димензии. И двата модели може надворешно да се обработат и како вградливи ложишта. Со овие модели би загревале простор од околу 60м2-80м2.

Image

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthasm78
3Длабинаthellësiadepthbsm40
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcsm98
5Висинаlartësiaheighthsm136
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletsm20
7Тежинаpeshaweightkg135
8МоќностfuqiapowerkW10
9Капацитетkapaciteticapacitym^3150-200
+

Flat

ABCDEF+
1МКALEN
2Ширинаgjerësiawidthasm88
3Длабинаthellësiadepthbsm42
4Висина на рамкаlartësia e korniyëscase heightcsm104
5Висинаlartësiaheighthsm145
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmitØ fume outletsm25
7Тежинаpeshaweightkg145
8МоќностfuqiapowerkW12
9Капацитетkapaciteticapacitym^3180-240
+