Oops, Looks like something went wrong,
Unfortunately the table you were looking for has not been found on the server, Please double check that you have the correct table ID set for the shortcode.

 

Fokus 90

 

 

Modeli Fokus është i projektuar si kamin i varur që duhet të fiksohet në konstruksion mbeshtetës. K[t[ model e prodhojmë me f90cm dhe f125cm, ndërsa tuba e zezë e dukshme për dalje të tymit e prodhojmë me gjatësi në varësi të gjatësisë së katit. Me këto modele mund të ngrohet hapësirë prej rreth 60-80 m2.

 

 

Fokus 90

 

A B C DEF+
1 МК AL EN
2 Ширина gjerësia width asm90
3 Длабина thellësia depth bsm90
4Ø Излез за чад Ø dalja e tzmit Ø fume outletsm20
5Тежинаpesha weightkg150
6Моќностfuqia powerkW10
7Капацитетkapaciteti capacitym^3150-200
+

 

Fokus125

 

error:cannotLocateTable