Kamini i rrafshtë RK2

 

 

Kamini i rrafshtë RK2 është një ndër modelet më të kërkuara para se gjithash për arsye të dimenzioneve të tij (gjerësia 84cm). Ai përputhet në mënyrë idelae në çdo hapësirë dhe ofron një pamje të shkëlyeshme të zjarrit. Ndjesia e zjarrit të hapur jepet me modelin me derë rëshqitëse. Modeli RK2 është i projektuar për ngrohjen e hapësirave prej rreth 80 m2, ndërsa modeli për ngrohje me ujë të ngrohtë RK2rez është e projektuar për hapësira prej rreth 140-180 m2.

 

 

Kamini i rrafshtë RK2

 

A B C DEF+
1 МК AL EN
2 Ширина gjerësia width asm84
3 Длабина thellësia depth bsm47
4Висина на рамкаlartësia e korniyës case heightcsm69
5Висинаlartësia heighthsm145
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmit Ø fume outletsm20
7Тежинаpesha weightkg145
8Моќностfuqia powerkW14
9Капацитетkapaciteti capacitym^3200-280
+

 

Kamini i rrafshtë RK2L ME Derë rrëshqitëse

 

A B C DEF+
1 МК AL EN
2 Ширина gjerësia width asm90
3 Длабина thellësia depth bsm47
4Висина на рамкаlartësia e korniyës case heightcsm69
5Висинаlartësia height hsm180
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmit Ø fume outletsm20
7Тежинаpesha cell 3weightkg175
8Моќностfuqia powerkW14
9Капацитетkapaciteti capacitym^3200-280
+

 

Kamini i rrafshtë RK2 Rk2rez ME Rezervoar për ngrohje me nje të ngrohtë

 

A B C DEF+
1 МК AL EN
2 Ширина gjerësia width asm84
3 Длабина thellësia depth bsm47
4Висина на рамкаlartësia e korniyës case height csm69
5Висинаlartësia heighthsm173
6Ø Излез за чадØ dalja e tzmit Ø fume outletsm20
7Тежинаpesha weightkg230
8Моќностfuqia powerkW32
9Капацитетkapaciteti capacitym^3240-600
10Резервоарreyervuari reservoirL56
11Зрачењеrrezatimi radiationkW14
12Топла водаuji i ngrihtëhot waterkW18
+