Kamini Plazma dyanësor dhe trianësor PKT1.2m

 

 

Kamini dyanësor Plazma 1.2m është i projektuar për tu vendosur si mur i ndërtuar mes hapësirës së dhomës së ndejes dhe dhomës së ngrënies. Me dy dyer xhami ju fitoni pershtypje se janë të vendosur dy kamin të veçantë. Ai efekt mund të arrihet me përpunime të ndryshme dekorative në të dy anët. Modeli kaminit trianësor Plazma 1.2m vvb përveç dy dyerve të mëdha ka edhe një xham të fiksuar që ofron pamje anësore të zjarrit. Ndërsa kamini plazma trianësore 1.2 vbb është i shkëlqyeshëm për tu vendosur në mur të rrafshët, dhe me tre anët nga xhami mundëson të shihni zjarrin nga çdo kënd. Me këto modele ju mund të ngrohni hapësirë prej rreth 120 m2.

 

 

Plazma kamin 1m dvostran PK1m vv

 

A B C DEF+
1 МК AL EN
2 Ширина gjerësia width acm100
3 ДЛабина thellësia depth bcm49
4Висина на рамкаlartësia e korniyës case heightccm70
5Висинаlartësia heighthcm155
6Ø Излез за чад Ø dalja e tzmit Ø fume outletcm20
7Тежинаpesha weightkg155
8Моќностfuqia poewrkW14
9Капацитетkapaciteti capacitym^3200-280
+

 

Plasma kamin 1m trostran PK1m vvb

 

A B C DEF+
1 МК AL EN
2 Ширина gjerësia width acm96
3 Длабина thellësia depth bcm59
4Висина на рамкаlartësia e korniyës case heightccm70
5Висинаlartësia heighthcm160
6Ø Излез за чад Ødalja e tzmit Øfume outlet mm20
7Тежинаpesha weightkg190
8Моќностfuqia powerkW14
9Капацитетkapaciteti capacitym^3200-280
+

 

Plazma kamin 1m trostran PK1m

 

A B C DEF+
1 МК AL EN
2 Ширина gjerësia width acm96
3 Длабина thellësia depth bcm59
4Висина на рамкаlartësia e korniyës case heightccm70
5Висинаlartësia heighthcm165
6Ø Излез за чад Ø dalja e tzmit Ø fume outlet cm20
7Тежинаpesha weightkg195
8Моќностfuqia powerkW14
9Капацитетkapaciteti capacitym^3200-280
+