Kamini qarkor KK1

 

 

Kamini qarkor i lartë KK1 prodhohet me të njëjtat dimenzione në bazë sit ë kaminit të vogël dhe dallohen vetëm në lartësinë e xhamit të derës. Për shkak të lartësisë së madhe të derës ky model nuk prodhohet me derë rrëshqitëse as edhe me rezervuar. Xhami i rrumbullakët i këtij modeli kushtëzon që edhe përpunimi i jashtëm të jetë në formë rrumbullake. Shumë shpesh ky model vendoset në pozitë këndore dhe me xhamin e lartë fitoni një pamje të shkëlqyeshme të yjarrit nga çdo kënd. Me këtë model mund të ngrohni hapësirë prej rreth 60 m2.

 

Kamini qarkor KK1

A B C DEF+
1 МК AL EN
2 Ширина gjerësia width asm64
3 Длабина thellësia depth bsm60
4Висина на рамкаlartësia e korniyës case heightcsm85
5Висинаlartësia heighthsm164
6Ø Излез за чад Ø dalja e tzmit Ø fume outletsm20
7Тежинаpesha weightkg145
8Моќностfuqia powerkW12
9Капацитетkapaciteti capacitym^3180-240
+